15 000 лева или три пъти повече от предишното издание ще грабне

...
15 000 лева или три пъти повече от предишното издание ще грабне
Коментари Харесай

Дават 15 бона за Мис Силикон

15 000 лв. или три пъти повече от предходното издание ще грабне идната носителка на купата " Мис Силикон ", стана ясно от информация на " Телеграф ".

Кастингите стартираха преди дни, а информациите за огромното подучване са претекстовете силиконовите дами да се записват още от първия ден. Актуалната носителка на купата Михаела Тодорова неотдавна написа в мрежата, че няма да се раздели с короната толкоз елементарно.

" Може да се запиша отново, да не бързат да се радват ", съобщи тя пред изданието и изясни, че няма такова условие - щом си спечелил един път, да не може да се явиш още веднъж. Тодорова е твърдо решена да изненада всички с присъединяване и в този сезон.

" Наградата не ме интересува толкоз, само че преживяването и адреналинът от успеха за мен са значими ", добави още модифицираната брюнетка.

От уредниците излиза наяве, че особеното тази година ще е, че най-вероятно ще има топлес тур, а евентуално и предварителна фотосесия, в която претендентките да покажат своите форми дибидюс. До момента за присъединяване са се записали десетина дами, като кастингите онлайн занапред предстоят. Тази година те ще бъдат показани пред аудитория 3 седмици преди финала, а по-късно за победителките ще се гласоподава онлайн.

И тази година финалът ще се състои в средата на лятото, най-вероятно край морето.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР